Περιποίηση Σώματος

Μυϊκοί πόνοι, χαλάρωση δέρματος, κυτταρίτιδα, εντοπισμένη συσσώρευση λίπους, παχυσαρκία. Στο ινστιτούτο Beautiful Day έχουμε την λύση!

Εδω θα βρείτε δραστικές θεραπείες με προϊόντα βασισμένα σε 100% φυτικά αιθέρια ελαία καθώς και φυσικά συστατικά, όπως θαλάσσια λάσπη και φύκια οι οποίες συνδυάζονται αρμονικά με την απαράμιλλη ποιότητα και την ιατρική πιστοποίηση των μηχανημάτων μας.

Παράλληλα οι διάφορες τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται στον ινστιτούτο μας αποτελούν μέσο θεραπείας για την αντιμετώπιση της καθημερινής κούρασης που επιβαρύνει το σώμα μας.

Mυοχαλαρωτικό μασάζ

Ιδανική θεραπεία που βοηθάει στην ψυχοσωματική ευεξία. Το μασάζ είναι μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως τόσο σε υγιή άτομα όσο και σε ασθενείς.Μασάζ σημαίνει επαφή με τα χέρια στο σώμα, στο κεφάλι, στα χέρια ή στα πόδια με επιλεγμένες μαλάξεις, πιέσεις ή και δονήσεις.

Το μασάζ βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην χαλάρωση από μυϊκούς πόνους, βραχύνσεις, στην ταχύτερη αποκατάσταση από τραυματισμούς, και απομακρύνει το στρές και την κούραση.

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ ,που είναι και το αντικείμενό μας στη προκειμένη περίπτωση, είναι μια απ’ τις πιο γνωστές μορφές μασάζ και γίνεται στους μυς, στα μαλακά μόρια των ιστών, στους τένοντες, στους συνδέσμους των αρθρώσεων, αλλά και στις αρθρώσεις. Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα, ή σε μέρη αυτού αν αυτό επιθυμεί ο πελάτης. Αποφεύγεται το πρόσωπο, η κοιλιά και το κεφάλι.

Είναι άξιο να σημειωθεί πως το μασάζ αυτό βοηθάει σε μέγιστο βαθμό σε καταστάσεις όπως αυχενικοί πόνοι, πόνοι στους ώμους, στην ωμοπλάτη, στους αγκώνες στους καρπούς, στην μέση και την πλάτη, πόνοι από συμπίεση δίσκων, πόνοι σε ισχίο, γόνατο και ποδοκνημική, πονοκεφάλους, άγχος και στρες, πόνους από συμφύσεις μυών, πόνοι από υπέρχρηση του σώματος, αθλητικές κακώσεις.

Τα οφέλη του μυοχαλαρωτικού μασάζ είναι :

 • Ανακούφιση απ’ τους πόνους που προκαλούν οι πιασμένοι μύες.
 • Αύξηση της μυϊκής ελαστικότητας, χαλάρωση των μυών κι ανακούφιση απ’ τους μυϊκούς σπασμούς και τις κράμπες
 • Αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, βοηθάει στο να αποβληθούν οι τοξίνες απ’ τους μυς μέσω της λέμφου.
 • Ιδιαίτερα ευεργετικό κατά του άγχους και του στρες
 • Δίνει σημαντική βοήθεια στον δέκτη να συνειδητοποιήσει το σώμα του και να αισθανθεί «ξεχασμένα» σημεία αυτού.
 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης
 • Προαγωγή ενός ήρεμου ύπνου
 • Βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος
 • Προαγωγή μιας καλύτερης αναπνευστικής λειτουργίας
 • Βελτίωση της στάσης του σώματος μας
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Βελτίωση του μεταβολισμού
 • Αναζωογόνηση, ευεξία και γενικότερη υγεία του οργανισμού

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα-τοπικό πάχος

Η μεσοθεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά μικροενέσεων ενδοδερμικά. Οι ενέσεις αυτές περιλαμβάνουν ένα κοκτέιλ ουσιών από βιταμίνες, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες και αμινοξέα που ενίονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα, στο μεσόδερμα. Η θεραπεία αυτή ξεκίνησε το 1958 από το γάλλο Michel Pistor και έκτοτε εμφανίζονται πολλές παραλλαγές στην τεχνική αλλά και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Για το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε δύο είδη μεσοθεραπείας. Η πρώτη είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλχολίνη και καφεϊνη και άλλα αμινοξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες που έχουν ένδειξη για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, καθώς έχουν ισχυρή λιπολυτική δράση. Η μεσοθεραπεία αυτή γίνεται κάθε 10-15 μέρες. Η δεύτερη περιέχει L-carnitine και μικρό ποσοστό φωσφατιδυλχολίνης (5%) και μπορεί να γίνει κάθε εβδομάδα, ενώ έχει ένδειξη και για τα άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική καθώς δεν περιέχει καφεϊνη.

Στην περίπτωση της θεραπείας για κυτταρίτιδα μόνο απαιτείται μία συνεδρία εφαρμογής των μικροενέσεων κάθε εβδομάδα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση για τοπικό πάχος όπου απαιτείται λιπόλυση σε συγκεκριμένα σημεία, οι συνεδρίες γίνονται κάθε δύο εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση διαφέρει τόσο το ποσό του υλικού που χρησιμοποιείται, τόσο και το μήκος της βελόνας, καθώς στην περίπτωση της λιπόλυσης οι ενέσεις γίνονται υποδερμικώς.

Το διάλυμα που εγχύεται ενδοδερμικώς (στην περίπτωση της κυτταρίτιδας) ή υποδορίως (για το τοπικό πάχος) περιλαμβάνει την γνωστή λιπολυτική ουσία φωσφατιδυλχολίνη, την καφείνη και αλλες λιπολυτικές ουσίες, (π.χ. παπαίνη), καθώς και αμινοξέα και αντιοξειδωτικά, όπως το ασκορβικό οξύ.

Στο κέντρο μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε συνδυαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν τόσο τη μεσοθεραπεία (ενέσιμη ή μη), όσο και τη θεραπεία μέθοδος Cavitation, ανάλογα με τον τύπο της κυτταρίτιδας, τη σοβαρότητα και την έκτασή της, με σκοπό το βέλτιστο και μόνιμο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λαμβάνοντας υπόψη και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Μέθοδος CAVITATION – Θεραπεία του τοπικού λύπους

 • Τι είναι η τεχνολογία Cavitation;

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λιπόλυση, δεν είναι όλες όμως εξίσου αποτελεσματικές, όσο η θεραπεία Cavitation.

Η τεχνολογία Cavitation είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιπαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

 • Πώς δρα η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση.

Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με την δράση των ραδιοσυχνοτήτων RF που ενεργοποιούν διαθερμικά βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.

Το πρώτο μηχάνημα Cavitation – RF στην Ελλάδα συνδυάζει και ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ με αναρρόφηση που λειαίνει τις περιοχές κυτταρίτιδας και λιποδυστροφίας.

 • Τι επιτυγχάνει η θεραπεία Cavitation;

Σε κάθε θεραπεία Cavitation RF επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

 • καύση του σωματικού λίπους με Cavitation
 • αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας με cavitation
 • βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 • βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων με cavitation
 • διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και σύσφιξη και απώλεια πόντων

Η θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Το Cavitation είναι μια ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο.

Τo Cavitation είναι η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν. Cavitation μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία λιπόλυσης και μετά από χειρουργική λιποαναρρόφηση ή συνεδρίες λιπόλυσης με SmartLipo λέιζερ.

 • Από τι αποτελείται η τεχνολογία Cavitation;

Η νέα τεχνολογία Cavitation RF παρέχει ενσωματωμένες τις λειτουργίες των υπερήχων σπηλαίωσης Cavitation, του μηχανικού λεμφικού μασάζ με αναρρόφηση και την τεχνολογία RF ραδιοκυμάτων.

Αποτελείται από μια κεφαλή υπερήχων σπηλαίωση – Cavitation για τη διάσπαση των λιποκυττάρων, μια κεφαλή vacuum λεμφικού μασάζ για απώλεια πόντων και μια κεφαλή υψηλής ισχύος RF ραδιοκυμάτων για σμίλευση και σύσφιξη σώματος.

Αν στη θεραπεία Cavitation συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, πετυχαίνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Αποτελέσματα της μεθόδου Cavitation

Παρατηρείται απώλεια 2 έως 10 πόντων στη περιοχή εφαρμογής μετά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία Cavitation και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της. Τα αποτελέσματα του Cavitation μπορεί να ποικίλλουν ανάλoγα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές. Η σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας Cavitation.

Ημερομηνία:

3 Δεκεμβρίου 2018

Κατηγορίες: